parallax background

Iznajmite radni sto

Iskoristite svoje poslovne i lične potencijale sa ljudima koji dele iste ciljeve. Inspirativna radna atmosfera doprineće stvaranju novih ideja i vašoj kreativnosti. Razmenite mišljenja, korisne poslovne alate i informacije.

Udružite se sa profesionalcima sličnih interesovanja, započnite nove projekte koji će unaprediti razvoj vašeg poslovanja. Budite u centru poslovnih dešavanja.

Svima koji rezervišu sto u našem coworking prostor u Beogradu na raspolaganju je multifunkcionalni štampač, skener i kopir aparat. Po rezervaciji dobijate ključ za svoj lični ormarić, kao i pristup potpuno opremljenoj kuhinji sa trpezarijom i aparatom za kafu. Pored toga, dobijate mogućnost i registracije svoje kompanije na adresi OUR Huba, kao i svu administrativnu podršku koja vam je potrebna. Naravno, postoji i opcija iznajmljivanja stola na određeno vreme i bez rezervacije. Bez obzira na to na koji period iznajmljujete mesto, dobrodošli ste da prisustvujete i učestvujete na svakoj od brojnih radionica i predavanja koje će biti organizovanje u OUR Hubu. One su odlična prilika da čujete o iskustvima onih koji se bave istim ili sličnim poslom kao i vi, kao i da steknete neka nova znanja i veštine. Iskoristite sve beneficije rada u coworking prostoru kao što je OUR Hub. Učite, usavršavajte se i upoznajte nove ljude koji će sa vama podeliti svoje veštine i znanja, a možda postati i vaši budući poslovni partneri.

Uključuje