Poslovni centar Beograda


Moderni poslovni prostor na Novom Beogradu u Ulici Milutina Milankovića 19

Izaberite jednu od opremljenih kancelarija za izdavanje u našem poslovnom prostoru na Novom Beogradu u ulici koja je sinonim za ugledne i uspešne kompanije. U vašoj neposrednoj blizini nalaze se i poslovni centri, restorani i kafići, pa ćete sve svoje obaveze, privatne i poslovne, moći da obavljate na jednom mestu, bez nepotrebnog gubljenja vremena.

Naš poslovni prostor na Novom Beogradu je odlično povezan kako sa centrom Beograda, tako i ostatkom Novog Beograda, pa lako možete stići na sastanak ili napraviti pauzu u nekom od popularnih lokalnih restorana.Radite i odmarajte okruženi uspešnima

Novi Beograd, kao biznis centar prestonice, oduvek je bio sedište onih koji idu korak ispred svih. Naše opremljene kancelarije na Novom Beogradu su čest izbor onih koji žele da se fokusiraju isključivo na posao i ne razmišljaju o drugim obavezama. Okružite se ambicioznima i uspešnima i otvorite nova vrata za sopstveni biznis.

Kada odlučite da je vreme za predah ili poslovni ručak, blizina najpopularnijih restorana i barova na Savskom keju će uštedeti vaše vreme i pružiti vam sasvim dovoljno mira i tišine da sa novom energijom krenete dalje.