Privatna opremljena kancelarija - Open Space Beograd


Privatna opremljena kancelarija u Beogradu na Banovom Brdu samo za vašu firmu.

Interesovanje firmi u potrazi za opremljenim kancelarijama i open spaceom u Beogradu inspirisalo nas je da svojim stanarima ponudimo još jednu opciju. Pored već postojećeg coworking prostora i privatnih kancelarija za male firme, otvorili smo i opremljeni poslovni prostor namenjen samo jednoj firmi.

Ova kancelarija se prostire na 130 kvadratnih metara, sadrži 16 radnih mesta i nalazi se u suterenu našeg poslovnog prostora zbog čega je i dobila ime Banovo brdo Piazza 2.

Za razliku od drugih poslovnih prostora, ova opremljena kancelarija je namenjena jednom zakupcu koji će ovde imati apsolutnu privatnost i tišinu. Prostor je u potpunosti snabdeven svim osnovnim potrepštinama od stolova do kuhinjskog nameštaja, a osoblje svakodnevno održava vaš radni prostor i time maksimano štedi vaše vreme. Vaša obaveza kao zakupca je samo da dođete i posvetite se svojim obavezama.

Takođe, na raspolaganju su vam i konferencijske sale u kojima možete organizovati sastanke sa klijentima i patnerima, edukacije za vaše zaposlene ili seminare.Radite tamo gde vama odgovara.

Baš kao i naš poslovni prostor, i Banovo Brdo Piazza 2 open space u Beogradu su na na idealnoj lokaciji - daleko od gradske i saobraćajne gužve, a blizu svemu što jednom preduzetniku i zaposlenom može zatrebati u toku dana. U okolini se nalaze brojni restorani svetske i domaće kuhinje, kafići i kiosci sa brzom hranom, kao i banke, pošta, apoteke, benzinske pumpe i slično.

Autobuske i tramvajske stanice udaljene su svega nekoliko minuta, dok oni koji dolaze kolima uvek u blizini mogu pronaći slobodan parking ili mesto u garaži.

Za manje od pola sata možete otići do Ade Ciganlije, Košutnjaka i njegovih obližnjih bazena i razbiti rutinu rekreacijom u prirodi. U sklopu našeg poslovnog kompleksa naći ćete i fitness centar, preko potreban onima koji dugo vremena provode sedeći za kompjuterom.

Rezervišite razgledanje opremljenih kancelarija u Beogradu na Banovom Brdu svakog radnog dana i saznajte zašto su brojne male i srednje firme, kao i frilenseri i startapi već pronašli mesto za sebe u našem poslovnom prostoru.