Open Space Beograd - Nove opremljene kancelarije


Još više radnog prostora na Banovom Brdu.

Zbog velike zainteresovanosti i brzog popunjavanja kancelarija i coworking prostora na Banovom Brdu, odlučili smo da proširimo svoje prostorije i usluge i otvorimo još opremljenih kancelarija na istoj lokaciji i nazovemo ih Banovo Brdo Piazza.

Kancelarije na Banovo Brdo Piazza prostoru su još bliže parkingu i okolnim lokalima, a u svom sastavu sadrže i kafić sa velikim izborom visokokvalitetnih napitaka od kafe. Svi koji zakupe svoju kancelariju u ovom prostoru na raspolaganju imaju i u potpunosti opremljenu kuhinju, salu za sastanke za interne potrebe firme i sastanke sa klijentima, kao i parking mesto u lokalnoj garaži ili slobodnoj zoni.

Oni koji na posao radije dolaze gradskim prevozom moći će lako da stignu iz bilo kog dela grada, jer je Banovo Brdo Piazza udaljen od obližnjih stanica svega par minuta.

Ljubitelji prirode uvek mogu otići na Košutnjak ili Adu Ciganliju do kojih se peške stiže za petnaestak minuta, dok su sve ostale neophodnosti poput pošte, benzinske pumpe i banke u obližnjoj Požeškoj ulici.Rasporedite svoje vreme kako želite

Banovo Brdo Piazza vam omogućava da na posao dolazite van uobičajenih saobraćajnih gužvi, a da i dalje budete u prometnom delu grada.

Ukoliko vam obaveze to dozvoljavaju, uvek možete napraviti pauzu u nekom od lokalnih kafića i restorana ili otići na rekreaciju u Košutnjak ili na Adu Ciganliju i vratiti se potpuno osveženi za nastavak svog radnog dana.

Ovde niste vezani za poslovni prostor već svoje vreme možete iskoristiti na najbolji mogući način u prirodi, završavajući svakodnevne obaveze i ne gubeći vreme u saobraćaju.