Izaberite odgovarajući
paket usluga


Idealno okruženje
za stvaranje novih ideja.

Iskoristite naše kancelarije i coworking space u Beogradu za svoje poslovne i lične potencijale sa ljudima koji dele iste ciljeve. Inspirativna radna atmosfera doprineće stvaranju novih ideja i vašoj kreativnosti. Razmenite mišljenja, korisne poslovne alate i informacije.

Organizovan i inspirativan radni prostor ključni je element u efikasnoj korporativnoj kulturi. U veoma prijatnom poslovnom enterijeru, naš coworking prostor i kancelarije u Beogradu sadrže svu neophodnu kancelarijsku opremu, za organizaciju vašeg dnevnog rasporeda aktivnosti i povećanja vaše produktivnosti.


Pročitajte više

Rezervišite
obilazak


Naše osoblje
će vam prezentovati prostor

Upit


Opremljen
poslovni prostor

Moderno i inspirativno okruženje

OUR Hub
dodatna usluga

OFFICE MANAGER
PRIJEMNI STO


PRIVATNI PARKING
dodatna usluga

IZNAJMITE PRIVATNO PARKING
MESTO U GARAŽI


Kreirano prema
vašim potrebama

Konferencijska sala

1 sala za sastanke


Pogodnosti

Kuhinja
Brzi Internet

Najkomforniji Coworking Prostor u Beogradu


Iskoristite svoje poslovne i lične potencijale sa ljudima koji dele iste ciljeve. Inspirativna radna atmosfera doprineće stvaranju novih ideja i vašoj kreativnosti. Razmenite mišljenja, korisne poslovne alate i informacije.

Organizovan i inspirativan radni prostor ključni je element u efikasnoj korporativnoj kulturi. U veoma prijatnom poslovnom enterijeru, koji sadrži svu neophodnu kancelarijsku opremu, organizujte svoj dnevni raspored aktivnosti i povećajte svoju produktivnost

Na raspolaganju su vam konferencijska sala za sastanke sa video projektorom, kao i naš Office Manager koji će vam pomoći da se bolje organizujete. Možete koristiti našu u potpunosti opremljenu kuhinju, a moguće je i zakupiti i parking mesto u podzemnoj garaži.

Iskoristite sve prednosti najkomfornije coworking prostora u Beogradu koji je smešten u tišini, van gradske vreve, ali istovremeno prometan i dobro povezan sa svim delovima grada.

Za sve ljubitelje prirode i sporta, posebno pre ili posle radnog dana, na samo kilometar udaljenosti, nalazi se najveći gradski park Košutnjak sa svojim trim stazama, spravama za vežbanje i bazenom.

Povežite se sa onima koji imaju sposobnosti komplementarne vašim. Budite nezavisni i samostalni, ali istovremeno i deo zajednice digitalnih nomada, koja deli vaše vrednosti i ambicije. Učite, usavršavajte se, upoznajte nove ljude iz svoje ili slične industrije i ostvarite poslovna partnerstva.

Rezervišite svoje mesto u radnom prostoru budućnosti već danas.

Novosti iz OUR HUB

Gde kreativnost susreće zazvoj poslovanja
15/03/2023
- working from home vs working from the office comparison 11 960x720 - Rad u kancelariji ili na daljinu: Koje radno mesto je pravo za vas?

Rad u kancelariji ili na daljinu: Koje radno mesto je pravo za vas?

Od početka rada u modernoj kancelariji, poslodavci su najčešće strogo sprovodili radno vreme od 9 do 17h, verujući da je to jedini način za efikasno funkcionisanje.
24/02/2023
- 21st May TR Banner Top 5 Strategies To Improve Work Life Balance When Working Remotely1 960x720 - Balansiranje između posla i kancelarije: kretanje kroz hibridnu radnu smenu u 2023.

Balansiranje između posla i kancelarije: kretanje kroz hibridnu radnu smenu u 2023.

Poslovni svet se menja. Posle tri godine značajnih promena, čini se da se kompanije spremaju za još jednu promenu. Prema poslednjem Foresterovom izveštaju, 40% hibridnih kompanija […]
27/01/2023
- servicenow corridor whiteboards clean 1024x6811 1 960x681 - Budući radni prostor: Trendovi dizajna kancelarija 2023

Budući radni prostor: Trendovi dizajna kancelarija 2023

Ono što je 2022. godina naučila dizajnere enterijera i firme bilo je da se komercijalni prostori moraju promeniti zbog pandemije koja je nastupila. Dok su kompanije […]
21/12/2022
- happy new year 2023 hope for business success new year resolution or opportunity motivation and work enjoyment concept happy businessman jump cross the gap from year 2022 to 2023 vector 960x720 - Deset načina na koje će se radna mesta promeniti u 2023

Deset načina na koje će se radna mesta promeniti u 2023

Posao se stalno menja i ako želite da ostanete lider u industriji, morate biti svesni promena koje se dešavaju i nastavite da se prilagođavate, inače ćete […]