parallax background

Furnished Offices Belgrade – Center, Banovo Brdo and Novi Beograd

Regardless of whether you are a new company that has just started to work and you want to invest as much time as you can in developing your business, or you want to devote yourself to running big company and don't bother with space arrangement - our furnished offices can be the best choice for you.
We have decided to offer business people in our country what has been a trend in the world for some time, which is an opportunity to work in a quiet environment and rent pre-equipped offices maintained daily. This way of office renting keeps you free from all obligations that are not directly related to your business and gives you the opportunity to devote exclusively to your company. Everything else will be done for you.

U potrazi za najboljom lokacijom i najadekvatnijim prostorom pronašli smo kancelarije na Banovom brdu u ulici Beogradskog bataljona, na Novom Beogradu u ulici Maršala Tolbuhina i Milutina Milankovića i u centru Beograda u Makedonskoj.

Makedonska 12 – Srce Beograda

Lokacija u najstrožem centru grada, besprekorno povezan sa gradskim prevozom, okružen mnogobrojnim restoranima, kafićima. Pogled iz kancelarija je na Trg Republike, Narodno pozorište, stari deo grada, srce Beograda.

Daleko od gužve

Obe lokacije su dovoljno udaljene od gradske vreve i saobraćjnih gužvi, a istovremeno dovoljno blizu najprometnijih delova grada. Tako su kancelarije u Beogradu na Banovom brdu na samo desetak minuta od Požeške ulice u kojoj ćete naći sve od banke, preko pošte, pa sve do kioska sa brzom hranom. Slično je i na Novom Beogradu, gde su kancelarije na samo desetak minuta hoda od Bulevara Mihaila Pupina.

Dobro povezani

Takođe, obe lokacije su odlično povezane sa svim delovima grada. Do Banovog brda se možete voziti tramvajima 12 i 13, kao i autobusima 23, 37, 53, 52, 58, 88 i 85, dok do Novoog Beograda možete doći linijama javnog prevoza kao što su 16, 17, 18, 73, 83, 85 i 88. Oni koji radije dolaze na posao automobilom, ne samo da će izbeći najveće gužve i time uštedeti vreme, već će imati dovoljno prostora da se parkiraju na svakoj od pomenutih lokacija.

Radni dan po vašoj meri

Ukoliko vam je bitno da u blizini kancelarije imate veliki izbor restorana, barova i kioska brze hrane kako biste napravili pauzu za ručak, na Banovom brdu ćete naći neke od najbojih lokanih restorana već u samoj zgradi dok ćete u Požeškoj i ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu moći da uživate u raznovrsnosti ponude.

Naše opremljene kancelarije u Beogradu na Banovom Brdu i Novom Beogradu su praktične i zbog blizine uslužnih institucija kao što su banka i pošta. Ukoliko imate bilo kakve obaveze ovakve prirode, nećete gubiti mnogo vremena da ih završite.

Open Space Beograd - okruženi prirodom

Prilikom odabira ovih lokacija velika pažnja posvećena je i tome da one budu u blizini prirode ili okružene zelenilom. Ukoliko poželite da predahnete na obali reke ili u obližnjem parku, do njega ćete stići za svega petnaest minuta hoda ili par minuta vožnje. U zavisnosti od godišnjeg doba, na Banovom brdu moguće je i iskoristiti lokalni bazen ili jezero Adu Ciganliju u rekreativne svrhe.

Uređene kancelarije na Banovom Brdu i Novom Beogradu i daju vam mogućnost da svoju svakodnevicu kreirate onako kako vi želite i kako vama odgovara. Nećete zavisiti od saobraćaja, udaljenosti banke ili pošte, kao ni od okruženja. Možete izaći u prirodu kada god osetite potrebu i vratiti se u svoje poslovne prostorije i nastaviti sa radom 24 časa sedam dana u nedelji.

Oslobodite se suvišnih obaveza, kao što je održavanje kancelarija i posvetite onome što je zaista važno u vašem poslu.

Uključuje